Madea center
Telefonska številka: 041 953 362

Celostna terapevtska obravnava

Zdravje je idealno ravnovesje med vsemi glavnimi deli našega bitja - telesom, umom in dušo ter našim okoljem in vsem s čimer se srečujemo. Zdravje je celost, ki obsega našo celostno bit - fizično, čustveno, mentalno in duhovno.

Če zanemarimo samo enega od teh vidikov, ne moremo biti zdravi. V večini primerov je fizična bolečina prijateljsko opozorilo našega telesa. Na ta način nam telo pove, da se je nekje porušilo ravnovesje. Vsak posameznik ima čisto svoj in edinstven razlog za določeno bolezen oz. težavo, zato vam v centru Madea pomagamo poiskati vzroke, ki so povzročili kakršnokoli neravnovesje. Ker obstaja veliko naravnih zdravilnih metod in tehnik, vsakemu posamezniku poiščemo metodo in kombinacijo metod, ki odgovarjajo njegovemu energetskemu sistemu, fizičnemu in nefizičnemu.

Celostna terapevtska obravnava lahko zajema: manualno terapijo (terapevtska masaža, terapija trigger točk, raztezanje, razgibavanje, refleksna masaža stopal..), terapijo z zvokom (himalajske sklede), energetsko terapijo, scenar in magnetno resonančno terapijo, individualno oblikovane vaje, svetovanje..

Na vrh