Madea center
Telefonska številka: 041 953 362

PROGRAM ZA ZDRAVO HRBTENICO

5x TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA

Terapevtska masaža hrbta je namenjena vsem, ki se soočajo s kroničnimi bolečinami v predelu hrbtenice in ramenskega obroča in zakrčenosti mišic, ki nastanejo zaradi različnih prisilnih drž, prekomernega sedenja, poškodb, stresa...

Naporni delavniki, velika stopnja obremenjenosti, prisilne drže in pomanjakanje gibanja so postale stalnice v življenju vsakega posameznika, ki se žal odražajo na stanju naše hrbtenice. 

Med najpogostejše težave spadajo otrdeli vrat, bolečine v različnih delih hrbtenice, glavoboli, mravljinčenje po rokah...

Terapevtska masaža hrbta je kombinacija različnih terapevtskih tehnik (manualna terapija, terapija trigger točk, raztezanje, energetska oz. zvočna terapija..) in je vedno prilagojena težavam stranke. Stranka dobi poleg terapije še individualno oblikovane vaje.

Blagodejne učinke terapevtske masaže hrbta začutimo že po prvi masaži. Lažje težave izginejo že po nekaj terapijah medtem, ko se pri večjih težavah priporoča terapevtsko obravnavo na daljše časovno obdobje.

Na vrh