Madea center
Telefonska številka: 041 953 362

TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA

Terapevtska masaža hrbta je namenjena vsem, ki se soočajo s kroničnimi bolečinami v predelu hrbtenice in ramenskega obroča ter zakrčenosti mišic, ki nastajajo zaradi prekomernega sedenja, različnih prisilnih drž, poškodb, stresa…  

Naporni delavniki, velika stopnja obremenjenosti, prisilne drže in pomanjkanje gibanja so postale stalnice v življenju vsakega posameznika, ki se žal odražajo na stanju naše hrbtenice. Med  najpogostejše težave spadajo otrdeli vrat, bolečine v različnih delih hrbtenice, glavoboli, mravljinčenje po rokah.. 

Terapevtska masaža je kombinacija različnih terapevtskih tehnik (manualna terapija, terapija trigger točk,raztezanje,energetska oz. zvočna terapija..) in je vedno prilagojena težavam stranke. Stranka dobi poleg terapije še  individualno oblikovane vaje.      

Blagodejne učinke terapevtske masaže hrbta začutimo že po prvi masaži. Lažje težave lahko izginejo že po nekaj terapijah medtem, ko se pri večjih težavah priporoča terapevtsko obravnavo na daljše časovno obdobje.         

Na vrh