Madea center
Telefonska številka: 041 953 362

Energetske esence

Energetske esence:

NOTRANJI MIR

je namenjena vsakomur, ki v tem hitrem tempu življenja pozabi na pomembnost notranjega miru. Esenca nosi informacijo božanske ljubezni do sebe in do vsega, kar nas obkroža. Omogoča nam, da sebe začutimo kot božansko bitje in tako vzpostavimo harmonijo s samin seboj in s celim stvarstvom. Pomaga nam pri transformaciji podzavestnih vzorcev, ki nas ovirajo, da v sebi začutimo radost, mir in glas svojega srca.

Vsebuje 100% biološko pridelana naravna eterična olja pomaranče, bergamotke, pačulija, ylang-ylanga in sandalovine ter eliksir kristalov roževca, labradorita in tigrovega očesa. V esenci je vtisnjena energija zvoka himalajskih posod in informacija božanske ljubezni do sebe in celega stvarstva. Dviguje našo vibracijo in omogoča širitev našega energetskega polja.

ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTORA

Je namenjena energetskemu čiščenju in vitaliziranju bivalnih in dolovnih prostorov.

Zakaj sploh energetsko čiščenje prostorov?

Pojav tehnološkega napredka ustvarja pravo onesnaženje EM energije, ki dobesedno črpa našo življenjsko energijo. Energetsko čiščenje prostora nam pomaga, da iz njega odstranimo vse negativne energije in nesnago. Sedanji in pretekli prebivalci, obiskovalci puščajo v prostoru energetske sledi, ki pa niso vedno pozitivne in čiste, prostori se tako energijsko onesnažijo. Posledice negativnih misli, jeze, strahu, žalosti, stresa...se vtisnejo v sam prostor in spremeniji vibracijo prostora. Vse to nam lahko povzroči neprijetno vzdušje v prostoru in nas ovira pri marsikaterem področju življenja.

Tudi vsa stara ljudstva so poznala obredno čiščenje prostora z raznimi dišavami in zelišči.

Esenca vsebuje 100% biološko pridelana naravna eterična olja evkaliptusa, čajevca, jelke, žajblja, sivke in eliksir kristala kamene strele. Okrepljena pa je z z zvokom himalajskih posod, ki še dodatno okrepi funkcijo energetskega čiščenja.

SONČEK

Energetska esenca Sonček nežno uravnoveša vse energetske nivoje otroka. Vibracije eteričnih olj, kristalov in zvoka pomagajo otroku do večje umirjenosti, sprostitve (hiperaktivnost, problemi s spanjem,..) ter spodbujajo večjo kreativnost, intuicijo in spomin.

Vsebuje 100% biološko pridelana naravna eterična olja mandarine, pomaranče, palmarose ter eliksir citrina in fluorita. Ojačena je še z zvokom himalajskih posod, ki še dodatno pozitivno vpliva na umirjenost in sprostitev otroka. Dviguje vibracijo in omogoča širitev energetskega polja.

OBILJE

Esenca je namenjena vsem, ki bi radi v svoje življenje privabili obilje, prosperiteto, nove priložnosti za zaslužek in uspeh. Omogoča manifestiranje in sprejemanje obilja na vseh ravneh ter transformacijo naših misli, ki nam onemogočajo uspeh in obilje. Dviguje našo vibracijo in omogoča širitev našega energetskega polja.

Esenca vsebuje 100% biološko pridelana eterična olja atlantske cedre, kadila, mire in muškatne kadulje ter eliksir kristalov rubina, žada in tigrovega očesa. V esenci je vtisnjena še energija zvoka himalajskih posod in informacija sprejemanja in manifestacije obilja, uspeha,..

Naravni sprej za prostor:

SVEŽINA

ANTISTRES

cena energetskih esenc 15€

cena naravnih sprejev 8€

Na vrh