Madea center
Telefonska številka: 041 953 362

Poletje-čas za regeneracijo telesa

Verjamem, da spadate tudi vi med tiste ljudi, ki komaj čakajo na počitnice ali dopust in odštevate dneve do pričetka. Kljub temu, da smo lahko popolnoma predani in uživamo v svojem delu oz. službi je to čas, ki je nujno potreben za vsakega posameznika. Po napornih delavnikih polnih različnih obveznosti in vsakodnevnega stresa je potrebno našemu telesu privoščiti počitek, mentalni odklop in psihofizično regeneracijo.

Če si dolgo časa ne privoščimo dopusta oz. počitka si s tem uničujemo fizično in mentalno zdravje, to slej ko prej vodi do različnih zdravstvenih težav, ki so posledica izgorelosti. 

Oklop od vsakdanje rutine in prepuščanje lastnemu ritmu življenja deluje zelo blagodejno na vse vidike našega življenja. Poletje je čas za upočasnitev, umiritev in priložnost za globinsko sprostitev napetosti, ki so se nam nabrale preko  celega leta. Je idealna priložnost za notranji vpogled vase, za ozaveščanje sebe in da končno prisluhnemo sporočilom svojega telesa in duše. Sproščanje in mirovanje nam odpre vrata do intimne povezave z našim telesom in globje povezave z našo dušo.

Privoščite sebi celostno regeneracijo telesa in duha  in s pomočjo naših tretmajev zasijete "na polno"!

Na vrh