Madea center
Telefonska številka: 041 953 362

Bolečina-pomočnik na duhovni poti

Ste se kdaj vprašali, kakšno bi bilo naše življenje brez bolečine oz. brez vseh neprijetnih fizičnih in psihičnih občutkov?

Hiter odgovor je vsekakor..ma super, enkratno..to je to!

Seveda, to je res nekaj naj boljšega k čimer vsi stremimo. Vendar to, kar si v večini želimo biti, vedno ok, vedno popolnoma zdravi, srečni..pozitivno naravnani je iluzija. Vse v našem vesolju je sestavljeno iz dveh polov, plusa in minusa, teme in svetlobe, ljubezni in sovraštva,..in tako naprej. Ko se podajamo na svojo duhovno pot oz. pot osebne rasti, pričakujemo, da bo na tej poti vse lepo in prijetno, da ne bo prostora za negativne misli, občutja in raznorazne bolečine. No, to sem na začetku svoje duhovne poti tudi jaz verjela in globoko v sebi čutila, da je to to. No, tukaj pa se moja prava zgodba šele začne..Kar naenkrat se mi začnejo pojavljati različne telesne bolečine, občutja, negativne misli katerih prej nisem poznala. Enostavno misliš, da je s tabo nekaj hudo narobe. Seveda greš k zdravniku..počutiš se "totalno zanič", s tabo pa vse ok. Dobivaš pa vedno isti odgovor: samo stres, utrujenost, psiha..Ko se po dolgem dolgem času nekako sprijazniš, da s tvojim telesom ni nič narobe, dojameš, da so pač bolečine in negativna občutja del tvojega življenja. To lahko rečem šele zdaj, ko mi je jasno, kaj se je takrat dogajalo.

Podajanje na duhovno pot ni vedno lahka, saj je velika možnost, da bo močno "bolelo in skelelo". Ko je vsega preveč enostavno rečeš: Stop, stop!! Ne morem več! A se lahko vrnem spet nazaj?

Pa seveda ne gre,..gre za to, da ko se enkrat odpraviš na to potovanje postajaš vedno bolj senzibilen in tvoja zaznava se močno poveča. Čutiš lahko bolečine nepojasnjenega vzroka, kar naenkrat ti je slabo, pred očmi se ti megli in še pa še. Stvarstvo nam preko različnih bolečin in občutkov,..pošilja signale, da se sploh premaknemo naprej v svojem življenju. Če bi nam bilo vedno lepo, vsekakor ne bi bilo premika.. Ko pa začutiš nekaj, kar ti ne ustreza, moraš enostavno raziskovat, "kopat" in ugotovit vzrok zakaj je tako kot je. Vesolje mi je na mojem duhovnem potovanju ponudilo občutiti že toliko različnih bolečin in občutkov, da se lahko samo zahvalim za vse te preiskušnje, na katerih lahko sloni moje trenutno znanje in modrost.

In kako se lahko znajdemo v vsem tem kaosu bolečin in negativnih občutkov?

Vedeti moramo, da bolečina v telesu ni vedno osnovana na telesni ravni, npr. bolečina v trebuhu-lahko je vzrok prehrana ali kakršnakoli zdravstvena težava. Največkrat pa je vzrok popolnoma drugje..na drugih ravneh sploh, če se pojavijo nenadoma, v trenutku. Bolečina se pojavi lahko zaradi naših misli, čustev, zaradi naših vzorcev, ki nas ne pustijo, da se premaknemo naprej. Zato je bolečina samo opozorilo, da je na tem mestu še ujeta naša energija oz. je prisotna energetska blokada. V tem primeru bolečin v trebuhu je lahko vzrok kakršnakoli negativna misel, strah, občutek nesamozavesti..

Pri pojavu različnih nenadnih bolečin in občutkov pa je zelo pomembno ločiti kaj je naše in kaj je tuje. Kaj to pomeni? Ko se naša aura širi in postajamo vedno bolj senzibilni in odprti za energije, začenjamo nevede čutiti vse energije okoli nas. Morda smo v trgovini in se kar naenkrat slabo počutimo, se z nekom pogovarjamo in nas začne boleti rama, ali pa pridemo v nek prostor in se nam kar zamegli pred očmi.. Vse to so očitni znaki, da to ni naša enegija, in prej ko to ugotovimo prej se ti znaki spustijo.

Vesolje je zelo radodarno in nam podarja izzive v obliki bolečin in neprijetnih občutkov. Naša naloga je, da čim prej dojamemo kaj nam ti izzivi hočejo povedati in rešimo uganko. In že smo na naslednji stopnji..pri naslednji uganki. Vsekakor nam še ne bo dolgčas...

Na vrh